

Introduction to Bio-energy: Online Masterclass - block details

09:00 6h 00m

Making Connections in the lounge

The 'virtual doors' will be open during the day of the event. You will be able to drop into the lounge and start making connections as well as familiarise yourself with how everything works and get your technical set up right. You can explore the exhibits in this time too

15:00 1h 00m

Fundamentals of Bio-energy and a new lifestyle with Mr Michael O'Doherty

Hear from Mr Michael O'Doherty: one of the world's best-known bio-energy pioneers with over thirty years' experience. Having treated thousands of patients, he can cite the success stories of many who have been helped by bio-energy therapy even when the medical profession had given up on them. This session will provide you with

- The Fundamentals of Bio-energy therapy
- An understanding of the sources of health and disease within the energy field.
- · Basic building blocks of lifestyle change for you and your family.

16:00 1h 00m

Discussion and demonstration of Bio-energy

In this session you will be able to ask questions of Michael. You will also experience a demonstration of the fundamentals of bio-energy technique.

17:00 1h 00m

Break and making connections

Enter the lounge to make connections. Choose a virtual chair and switch on your camera and microphone to chat with others. You can move around to other tables and explore the exhibits in this time too.

18:00 1h 00m

Multidimensional and Distant Healing with Dr Manjir Samanta-Laughton

With Bio-energy therapy as your starting point, your journey can go in many directions. Dr Manjir will explain how she began to provide distant sessions and how to explore multidimensional aspects of the energy field.

- What is distant healing and how does it work?
- How to deliver distant healing
- How to develop a multidimensional perspective to resolve issues.

19:00 1h 00m

Distant Healing Exericise

Through this guided exercise you will test out performing distant analysis of the bio-energy field. This will take place in small groups or pairs. This will give you a taste of a potential new career that you can do from home. We will come back to the stage for closing remarks.

20:00 1h 00m

Making Connections in the lounge

We will end the seminar with some more time connecting in the lounge before the doors close.